Ljud höjer humöret

Faktum är att om ljudet man hör gillas av örat – höjs humöret. Beroende på vilka ljud eller musik som når lyssnaren påverkas hen på olika sätt. Om det är något hen uppfattar som välljudande kommer hjärnan att skicka ut endorfiner. Och detta kommer att få en positiv effekt på humör, sänka stressnivåer och ge hen en känsla av välbefinnande. Glada och nöjda kunder kommer vara återkommande kunder. Höj ljudet i er verksamhet och höj humöret på era kunder! Det är här InYourEar – Production vill komma med och låta på ett hörn!

Vilken ljud?

music-159870_960_720För att ta reda på vilket ljud som behövs börjar företaget InYourEars alltid med att lyssna på kundernas önskemål. Därefter ser man alltid till hela kundverksamhetens profilering, budskap och image. I beaktande tas även vilken typ av produkter eller tjänster som ert företag saluför. Allt detta för att skapa en perfekt matchning mot era kunders öron. Specialiseringen ligger inom området appar, dataspel och micropspel på nätet. Ljudbankerna inom dessa områden är oändliga och InYourEar – Production skapar ständigt nya ljud åt webbens olika verksamheter.

Kundnöjdhet

InYourEar – Production gör alltid ett kostnadsfritt förslag åt kunden. Inga faktureringar för att göra ett komplett förslag för en specifikt anpassad musikproduktion åt ert företag tas ut. Väljer ni att gå vidare i processen – betalar ni endast om musikproduktionen var till er fulla belåtenhet. Annars återgår musikproduktionen till företaget InYouEar – Production alternativt kasseras den och raderas.

Om det skaver i örat på kunden då? Ja, är inte kundens öron nöjda – då är inte ljudproduktionen tillräckligt bra – kort och gott – kundens öron har alltid rätt.

Företaget InYourEar Production skapar ljud och musik för olika produkter och tjänster – inget ljud är gott nog förutom det allra bästa – är mottot. Inget godis är bättre än örongodis och det står det här företaget verkligen upp för!