Ert företag behöver ljud

Record IT produktion (R.I.P.) är företaget för ert ljud på webben! Behovet av professionell ljudproduktion är av största vikt och er verksamhet behöver ett ljud av världsklass.

Är det inte lite väl tyst därute på webben? Besökare på nätet översköljs av bilder och texter. Men hur är det ställt med ljudet därute, egentligen? Frågan försöker besvaras åt kunderna och deras önskemål.

Ljud och köpkraft

speaker-304215_960_720Skapa ett ljud där besökaren direkt vid besök på er hemsida eller vid utnyttjande av era tjänster trollbinds av ljudproduktionen i kombination med rörliga bilder av verksamheten. En häftig ljudproduktion som överensstämmer på ett naturligt sätt med er verksamhet kommer lyfta antalet besökare till nya höjder.

Forskning inom handel i fysisk butik påvisar en korrelation mellan köpkraft och vilken genre av musik som spelas. Bakgrundsmusiken påverkar kundernas köpbeteende även på nätet!

För ljud är viktigt

Ett universum av ljud. Vilket ljud behöver ni? Oavsett behov finns ljudbanker för alla önskemål. Kanske ljudet av åttacylindriga motorer som startar för er nättidning som handlar om amerikanska klassiska bilar från femtiotalet skulle vara något?

Ljudproduktioner kan beskriva och återge allt mellan himmel och jord – så länge det finns en mikrofon som kan ta upp ljudet. Ljudupplevelsen när den är som bäst fångar in lyssnaren och skapar en oförglömlig förnimmelse av eufori. I alla fall hos personalen på Record IT produktion – ljud är deras passion!

Hur kan ljud användas?

Gör det på ett otaligt antal olika sätt. Från ljudet av en strike till er bowlingförenings hemsida ska låta när man trycker på medlemskapsknappen till hur en bonusspinn skall låta till ert nya nätcasino. Inget ljud är för stort eller för litet för produktion.

Det är detaljerna som gör verksamheten unik. Explicit är det ljuddetaljerna och perfektionen av dessa all ljudproduktionen som Record IT Produktion hela verksamhet går ut på.